sc bemmel                      viod

SC BEMMEL JO14-1                     vv VIOD  JO14-1

5             -                 1

Bemmel: Zaterdag, 23 Maart 2019.

We spelen wederom thuis en nu tegen v.v. VIOD uit Doetinchem en ook deze keer zijn er weer kansen om de punten thuis te houden en op de ranglijst te stijgen. SC Bemmel speelt zonder de geblesseerden Stan en Tygo. Het moet haast wel een mooi potje voetbal worden, want het is heel goed voetbalweer, dus we gaan er eens goed voor zitten. De wedstrijd is begonnen en in de 3e minuut de eerste redding van VIOD-keeper op een schot van Daan. Team SCB neemt gelijk het heft in handen. In de 14e minuut een schotje van Lars, net naast. Daan direct daarop net over. De druk zit erop en dan in de 17e minuut past Lars op zijn compaan Daan en deze scoort beheert de 1-0. Door een goede actie van Jesse P. en zijn daaropvolgend schot, die de keeper van VIOD los liet, was Daan er als de kippen bij om 2-0 te scoren en we zijn 22 minuten onderweg. Wissel bij SCB, Jelle voor Bas. Wederom een schot van Lars, maar rakelings over. Zo gaat het maar door. Sportclub Bemmel dicteert de wedstrijd en VIOD loopt er achter aan.

Ruststand 2-0.

Na de rust komt Jorg voor Jesse P., die overigens een sterke 1e helft speelde, in het veld. VIOD had in het begin direct een kans, maar de spits treuzelde te lang. De eerste 20 minuten van de 2e helft heeft VIOD meer grip op de wedstrijd en SC Bemmel laat zich een beetje de kaas van het brood eten. Zo uit het niets scoort VIOD de aansluitingstreffer, 2-1. Een onoplettendheid achterin en het schot verdwijnt in het doel. Door een overtreding op Jesse P. in het strafschop gebied, krijgt SCB een strafschop. Jesse P neemt hem zelf en scoort linksonder vanaf de keeper gezien, onhoudbaar en 3-1. Dit was een belangrijke goal, want Team SCB begon er weer in te geloven. Dit resulteerde in de 64e minuut voor 4-1, na een vrije trap van Simon. Direct erop een fraaie counter en Ties schiet de bal op doel, maar raakt de paal en de bal gaat over de achterlijn naar de andere paal en…….de keeper kan de bal zo oprapen. Het zit Ties de laatste twee wedstrijden wat dat betreft niet echt mee. In de 68e minuut wordt het nog 5-1 door Daan en voor hem is het zijn 3e doelpunt van de wedstrijd. Viod krijgt in de allerlaatste minuut nog een kans om te scoren, maar de bal komt op de lat en de rebound wordt door de Bemmelse verdediging weggeramd. Een paar spelers hebben vandaag wel een extra pluim verdiend, met name de verdediging en de aanvallers Ties en Daan. Zonder de anderen tekort te doen, goed gedaan mannen.

Verdiende overwinning en alles uit de kast gehaald. LOON NAAR WERKEN!!!!