vv Bennekom E1                                            sc bemmel

v.v. BENNEKOM JO14-1           SC BEMMEL JO14-1

0                -          1

Bennekom: Zaterdag, 1 December 2018.

De Najaar-Competitie loopt naar zijn einde, hierna nog 1 wedstrijd thuis tegen kampioenskandidaat Redichem. Nu eerst de tegenstander van vandaag, v.v. Bennekom. De sportverslaggever vervalt in herhaling, want ook deze tegenstander is van ons kaliber. Het moet vandaag toch echt een keer lukken om de 3 punten mee naar huis te nemen. De spanning is hoog, logisch, er is niet al te best getraind deze week.

Zoals de Engelsen zeggen: ‘Enjoy the Game’.

De wedstrijd staat op punt van beginnen en sc Bemmel trapt af. Het eerste kwartier is een gelijk opgaande strijd. Beide teams proberen voetballend de oplossingen te vinden en als het niet anders kan een peer naar voren. Naarmate de wedstrijd vordert is het laatste punt vooral doorslaggevend. Lange halen gauw thuis. SC Bemmel krijgt een vrije trap en die gaat maar rakelings langs de verkeerde kant van de kruising, jammer. In de 25e minuut wisselt Bemmel, Daan komt voor Stan in het veld. Er komen in de 1e helft niet echt 100% scoringskansen, af en toe een schotje, maar dat was het dan ook wel. Het meeste van het spel speelt zich af op het middenveld. We zien wel dat beide elftallen er plezier in hebben. Zo halen we de rust met een brillenstand van 0-0, maar het kan nog alle kanten op.

Na de rust worden Jelle en Jorg gewisseld voor Siem (JO15-1) en Lars. Team SCB begint goed aan de 2e helft en krijgt door goed doorkomen over links een vrije trap, maar deze wordt naast geschoten. Sportclub Bemmel neemt meer het initiatief en de druk op Bennekom wordt opgevoerd. Bennekom blijft goed meedoen en een zeer fijne ploeg om tegen te spelen, daardoor was het ook een zeer sportieve wedstrijd. En dan eindelijk in de 53e minuut loon naar werken. Via de tegenstander komt de bal voor de voeten van Lars op rand 16 meter gebied, hij neemt goed aan en haalt direct verwoestend uit en de bal verdwijnt in de verre benedenhoek van de goal, 0-1. Zou het dan vandaag gaan lukken!!!!!!

We moeten als team alert blijven en de tegenstander geen kans gunnen, want de wedstrijd is nog niet gewonnen. De teams zijn echt goed aan elkaar gewaagd deze wedstrijd. Bennekom gooit er nog een versnelling er boven op om toch nog een puntje te halen. Dit resulteerde dan ook bijna in een doelpunt, in de laatste minuut schiet Bennekom nog op de lat. De zeer verdienstelijk keepende Cas, keek daarna de bal over. Het was knokken tot het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter en de 3 punten gaan mee naar Bemmel. Verdiend!!!