UHC JO14 1                       sc bemmel

UHC JO14-1              SC BEMMEL JO14-1

3             -               2

Bergharen:
Zaterdag, 27 Oktober 2018.

Deze wedstrijd zijn er kansen voor Team SCB, qua tegenstander zijn er mogelijkheden. De aftrap is voor Bemmel en de bal wordt direct diep gespeeld op de snelle Daan, die schiet, maar het schot wordt geblokt. De 1e hoekschop is een feit. Binnen deze 5 à 10 minuten zijn er al twee hele grote kansen voor Team SCB om op voorsprong te komen, Stan om speelt 2x de keeper en even zoveel wordt de bal van de lijn gehaald. UHC schiet daarop tegen de lat. De wedstrijd is in zijn volle hevigheid begonnen. We gaan er eens goed voor zitten. Stan wordt in de diepte aangespeeld en omspeelt de keeper, maar zijn schot vanaf de zijkant doelgebied is niet hard genoeg en wordt wederom van de lijn gehaald. Dit was kans 100% nummer 3. Er ontstaat uit deze kans toch nog een hoekschop, de bal komt voor de voeten van Stan, net buiten de zestien meter, hij haalt verwoestend uit en scoort de 0-1. Nog geen 5 minuten later houdt Simon een speler vast aan zijn shirtje in het zestien meter gebied en de scheidsrechter legt de bal op de stip, strafschop. Deze wordt zeer goed ingeschoten en de 1-1 is de score. We krijgen weer een onnodig doelpunt tegen. Een schot van UHC, net buiten de zestien, vliegt erin, Cas stond even niet op te letten en was te laat, 2-1. SC Bemmel krijgt nog een aantal hoekschoppen, maar deze leveren niets op. En dan uit het niets een hele snelle counter via Daan en hij rond deze netjes af, 2-2. In de 25e minuut twee wissels, namelijk Ties voor Jorg en Jesse Balk voor Koen. Na deze wissels krijgen Stan en Daan allebei nog een grote kans om de score voor Sportclub Bemmel te verhogen, maar dit gebeurde dus niet. De kansen die Team SCB voor zichzelf vrijspeelt is echt ongelooflijk veel, maar er wordt helaas weer niet gescoord. Ruststand 2-2.

Tijdens de rust komen Wout voor Jelle en Tygo voor Jesse Pietersen in het veld. De 2e helft begint zoals gewoonlijk slap. Na 3 minuten ligt het balletje alweer in ons netje, 3-2. De bal wordt in het vijf meter gebied niet met volle kracht weggeschoten. Weer een onnodig doelpunt. De wedstrijd wordt steeds rommeliger en SCB laat zich de kaas van het brood eten. Team SCB probeert er nog alles aan te doen om met een goed resultaat huiswaarts te keren. Daan verschijnt voor de zoveelste maal alleen voor de keeper, maar de keeper van UHC is wederom de winnaar. Het is Daan vandaag niet gegeven om zijn doelpunten productie naar grote hoogte te sturen. In de 60e minuut komt Jesse Pietersen voor Stan en Jorg voor Bas in het veld. UHC krijgt nog een kansje, maar Cas is attent. Daan wordt gewisseld voor Jelle, een opstootje tussen hem en de UHC verdediger, probleem opgelost. Er wordt niet meer gescoord. Eindstand 3-2.

Sneu, Jammer, Ongelooflijk, welk woord de sportredactie ook gebruikt, Team SCB heeft het aan zichzelf te danken, dat de 3 punten niet mee naar huis zijn gegaan. Wat de sportredactie wel wil zeggen is:
BLIJF IN JEZELF GELOVEN , TRAIN GOED OP JE TEKORT KOMINGEN. DE PUNTEN KOMEN ER DAN ZEKER AAN!!!