sc bemmel                                   osc oosterhout

sc BEMMEL JO14-1     -    vv OSC JO14-1       0 - 5

Bemmel:
Zaterdag, 29 September 2018.

De wedstrijd begint stipt om 13.30 uur. De weergoden zijn gunstig, het is prachtig voetbalweer. Team SCB heeft nog iets goed te maken tegen OSC, na de bekerwedstrijd van 3 weken geleden. Hopelijk geeft dit de burger moed en wordt het een leuke wedstrijd.

Onze tegenstander is de eerste 5 a 10 minuten een stuk feller uit de startblokken gekomen. De begeleiding nog zo aangegeven dat het eerste kwartier vaak de rest van de wedstrijd bepaald als je niet bij de les bent. SCB krijgt toch al vrij snel een goede mogelijkheid, Daan passt op Jelle en Jelle schiet de bal snel in de korte hoek, maar de keeper van OSC was alert. Naarmate de wedstrijd verstreek blijkt, dat de passing en de omschakeling, zeer onder de maat is. OSC scoort uit een hoekschop, die door team SCB slecht wordt verwerkt en de 0-1 is een feit. De afspraken worden WEER NIET nagekomen. Zonde van de uren, die er hieraan besteedt worden, tijdens de trainingen. Het lijkt nog niet door te dringen tot onze mannen, dat je in ieder geval wel je uiterste best moet doen en niet half werk aflevert. De 0-2 valt uit een voorzet en nota bene de kleinste speler van OSC kopt hem in. OSC is de bovenliggende partij en scoort vlak voor rust de 0-3. Een prachtig afstandschot in de kruising en onhoudbaar voor Cas. SCB krijgt direct na de aftrap een grote mogelijkheid om te scoren. Daan gaat goed door en op snelheid komt ie alleen voor de keeper, maar in plaats van een hoek uit te kiezen, schiet ie recht op de uitstekende doelman van OSC. Ongelooflijk, maar waar!!!! Ruststand 0-3.

In de rust door de trainers nog eens de puntjes op de i gezet. Hopende dat het team dit oppakt. En dat gebeurt. Een goed uitgespeelde counter van Jelle op Daan, Daan scoort, maar stond net buitenspel, jammer. Ook Jesse’s schot gaat maar rakelings over. We zijn toch beter aan deze 2e helft begonnen. De vraag is alleen kan team SCB dit blijven opbrengen? Wederom een kansje, Jelle kapt de tegenstander uit en schiet direct op doel, maar de OSC keeper is een sta in de weg voor SCB. We voetballen weer aardig mee en er wordt meer agressie getoond op een gezonde positieve manier. Een afstandschot van Simon, die de 2e helft sterk speelde, in de hoek wordt wederom goed gepakt door de keeper van OSC. Uit een counter scoort OSC de 0-4 en wederom uit een hoekschop de 0-5. We moeten als TEAM ons toch bewust worden, dat niet iedereen zijn eigen regeltjes gaat maken, maar dat het TEAMBELANG voorop staat. SAMEN zijn we sterk en SAMEN moeten we dingen oplossen. De trainingen zijn de komende weken nog zeker goed gevuld om dit naar het SAMEN te brengen. We moeten leren en mogen winnen en jezelf willen verbeteren, maar wel met overtuiging de wedstrijd ingaan. De eindstand is 0-5 gebleven. OSC is nog een maatje te groot voor ons, dat is geen schande. Hard werken aan verbetering en dan zal zeker het dubbeltje een keer de goede kant van ons vallen.

Blijf in jezelf en je teamgenoten geloven, wij als begeleiding zullen alles uit de kast halen om het jullie zo goed mogelijk te leren. SAMEN GAAT DAT LUKKEN.