BEKERWEDSTRIJD:

osc oosterhout                                    sc bemmel

OSC JO14-1       -         sc BEMMEL JO14-1            8 - 1

Oosterhout: Zaterdag, 8 September 2018.

We gaan met z’n allen op de fiets naar onze tegenstander OSC uit Oosterhout en het is de 2e bekerwedstrijd. Afgelopen week hebben de mannen heerlijk getraind. Eens kijken wat er voor vandaag in het vat zit. We staan aan de aftrap en gaan beginnen. Maar oh w
é oh wé, in de eerste minuten zien de trainers het al, dat de afspraken in het overleg, voorafgaande aan de wedstrijd, helemaal niet worden uitgevoerd en nagekomen. We lopen als een kip zonder kop op het veld rond. Het wordt direct na een vijftal minuten al 1-0 voor OSC. Al heel snel volgt de 2-0, onze keeper was te laat met bewegen en aan het meedoen met de wedstrijd. Alweer een schot en Cas is weer te laat, 3-0. Ronald gooit er 3 wissels in, maar dit mocht niet baten, OSC speelt een goede counter voortreffelijk uit en het is 4-0. Team SCB krijgt pas in de 29e minuut een schotje op goal van OSC. De Oosterhouters zijn, qua individueel en zeker als team, een stuk verder dan de Bemmelnaren. Men kan gerust spreken van een dramatische 1e helft.

Rust 4-0.

In de rust heeft trainer Ronald de jongens ervan doordrongen dat er toch uit een ander vaatje getapt moet worden. Het resultaat is niet het belangrijkste tot nu toe, maar wel wat er wordt afgesproken als TEAM. De 2e helft wordt door Team SCB dan ook een stuk beter begonnen en spelen goed mee tot de 51e minuut. Waar de tegenstander op 5-0 komt. Er wordt wel beter en compacter gespeeld, maar de passing is nog niet zoals het behoort te zijn. Punt van de schoen, buitenkant voet, dit geeft allemaal slappe ballen en geen nauwkeurigheid. Binnenkant voet spelen, zoals op de training wordt geleerd, werd bijna niet gebruikt of te slap ingespeeld. Uit het niets scoort OSC wederom, 6-0. Het lijkt dat de jongens mentaal nog niet zover zijn, dat zij zichzelf en elkaar kunnen oppeppen om het goed en vooral met ELKAAR tot beter voetbal komen. Het zelfvertrouwen heeft wel een knauw gekregen deze wedstrijd. Op de training wordt er wel fel gestreden en de ballen strak ingespeeld. Team SCB moet dit nu toch echt óók in de wedstrijden laten zien, anders train je voor Jan met de korte achternaam. Gelukkig hebben we een mooie counter en deze wordt met een schot van Bas in het netje gelegd, 6-1. OSC gooit er nog een schepje bovenop en het wordt 7-1. De 8-1 valt nota bene uit een inworp van SCB, die zomaar in de voeten van een OSC speler komt en deze ook netjes afrond.!!!!!!!!

Dit is tevens de eindstand en TEAM SCB zal toch de hand in eigen boezem moeten steken en met elkaar en voor elkaar moeten gaan strijden. Op de training win je geen 3 punten. Aankomende week zal er denk ik dan ook hard en nog beter getraind moeten worden wil je een beter TEAM SCB willen zien en zijn.

A.s. zaterdag volgt de thuis wedstrijd tegen Orion om 12.30 uur. Team SCB kan deze wedstrijd een revanche nemen op zichzelf. De trainers en de begeleiding zullen er zeker weer alles aan doen, MANNEN jullie ook??