OEFENWEDSTRIJD :

SC BEMMEL JO15-2              SC BEMMEL JO15-3

9                                     0

Bemmel: zaterdag, 14 november 2020.

En we gaan gewoon door met trainen en onderlinge oefenwedstrijdjes, het ritme moet erin blijven, zodat we topfit aan de competitie misschien kunnen beginnen aankomend januari. Deze keer is de 15-3 onze tegenstander van trainer Gerie Lintsen. Beide teams zullen gebrand zijn om er iets moois van te maken, aan de trainers en begeleiding zal het niet liggen, die willen sowieso. De 15-2 gaat starten met achter, 1 op 1 en met een ruit op het middenveld en voor 3 aanvallers om zo de druk alvast op te voeren. Fijne wedstrijd.

“Still Going On…”

De wissels voor het begin van de wedstrijd zijn Jesse, Timo en Senna (team AJAX). Scheidsrechter vandaag is Frenk ten Velde en het zonnetje schijnt met een beetje wind oftewel heerlijk voetbalweer. Iedereen is er klaar voor, dus scheids…..
starten maar. De eerste minuten zijn gelijk al voor de 15-2, zeker in de 1e minuut al een strafschop moeten hebben toen Ids onderuit werd gehaald, maar de scheids was zeer resoluut van niet. Opdracht van vandaag is de bal het werk laten doen en hoog druk zetten. Het meeste balbezit is voor de 15-2 en de corners volgen elkaar op, maar nog niet een echte 100% kans. En dan is het zover in de 11e minuut komt de bal voor de voeten van Levi, hij haalt verwoestend uit en zijn schot vliegt in de kruising, 1-0. Onthoudt even deze naam. Cas krijgt na een goed loopactie en dito mooie steekpass van Levi, de kans op de 2-0, maar via een speler en keeper gaat de bal over de achterlijn, hoekschop. Levi neemt deze en met een fraaie kopbal scoort Cas alsnog, 2-0 en er is 14 minuten gespeeld. Nog geen 2 minuten later krijgt 15-2 een vrije trap op zo’n 18 meter van de goal. En het is Levi, die de bal weer in de kruising knalt, go Levi,go Levi, go Levi, 3-0 !!! Een schot van Ids net naast. We gaan nu teveel met de bal lopen i.p.v. over te spelen en door te bewegen, het gaat te gemakkelijk voor de boys. In de 27e minuut wisselt JO15-2, Senna en Jesse komen erin voor Cas en Niek, tevens in die zelfde minuut het eerste schot op doel van 15-3. Het klassenverschil is toch wel aardig groot en Jesse kopt net mis en een schot van Dinand gaat rakelings over. Het hoog druk zetten gaat nog wel, maar hoe sneller de wedstrijd naar de rust toe gaat, gaat het passen en bewegen zonder bal steeds minder. De pass naar elkaar toe is te slap en 15-2 maakt het zichzelf moeilijk hierdoor.                                                                                               Ruststand: 3-0
Na rust komt Timo voor Ids in het veld en trainer Ronald heeft nog even de puntjes op de i gezet om het de 2e helft beter te doen dan het laatste kwartier van de 1e helft. Een uitstekende actie van Senna leidt tot een strafschop, hij wordt onderuit gehaald en Kas mag deze penalty verzilveren in de 40e minuut, hoppa 4-0. Even later is het Thijs die met zijn schot de lat raakt. In de 49e minuut een mooi opgezette één tweetje tussen Richard en Timo wordt door Timo prima hoog in het doel geschoten, 5-0. De wedstrijd wordt beter, een schot van Timo en twee minuten later staat Richard aan de basis van een doelpunt, hij speelt op Levi en deze lobt de bal over de keeper, 6-0. Nog een keer wisselen in de 53e minuut voor de 15-2, Cas en Niek voor Dinand en Tijn. Een minuut na deze wissel gaat Senna uitstekend door over rechts en zijn voorzet komt bij Richard en deze scoort behendig de 7-0. JO 15-2 is nu On Fire, alles gaat ineens beter lopen, de combinaties, de duels worden gewonnen en de bal doet zijn werk. De 15-3 krijgt nog wel een paar kleine aanvallen, maar echt gevaar levert dit niet op, want Maik wil de nul houden deze wedstrijd. En nog maar een keer op Levi terug te komen, in de 62e minuut scoort hij met een geweldig schot van zo’n 25 meter de 8-0. Ids maakt de wedstrijd vol voor Romano. Schoten van Ids, Timo en Jesse missen hun doel, maar O15-2 is gemotiveerd genoeg om er nog een doelpuntje bij te prikken. Dit gebeurt dan ook in de allerlaatste seconden van de wedstrijd, Timo haalt op rand 16 meter keihard uit en scoort de 9-0. Houd dit vol, ook voor de volgende wedstrijd mannen.

Ps. doelpuntenmakers: 1x Cas, Kas, Richard 2x Timo en 4x Levi !!!!   a.s. zaterdag tegen SCB O17-3 om 13.00 uur.