Wedstrijdverslag Zaterdag 3 Oktober 2020

SC BEMMEL JO15-2 – TREKVOGELS JO15-1

0                        0

Bemmel: Zaterdag 3 Oktober 2020

Vandaag stond de 3de wedstrijd van onze jongens op het programma.

Het was tegen een oude bekende waar ze in het beker toernooi ook tegen hebben gespeeld. Toen werd er met 4-1 verloren, maar in die wedstrijd was SC BEMMEL eigenlijk al de betere ploeg . Maar vandaag is het weer een nieuwe wedstrijd zonder publiek helaas ivm corona regels.

Onze jongens zijn erop gebrand om een goed resultaat neer te zetten. En de goede lijn door te zetten waar ze mee bezig zijn.

De tegenstander komt het veld op en we zien dat ze maar met 10 man aan de wedstrijd gaan beginnen, dus dit is even schakelen voor de jongens. Je kan echt merken dat sc Bemmel er best wel moeite mee heeft om eigenlijk elke keer een speler over te hebben. Trekvogels begint veel sterker aan de wedstrijd en het lijkt wel of dat zij een man meer hebben. Ze creëren de eerste kansen van de wedstrijd. Bemmel is dan nog niet gevaarlijk geweest en lijden veel balverlies en zijn slordig in de combinaties en passes.

Bemmel gaat na 30 min voor het eerst wisselen. Richard en Kas gaan eruit en Senna en Cas komen het veld in.

Na iets meer dan een half uur kreeg Bemmel een corner en daarmee is het eerste gevaar vanuit de kant van Bemmel. De keeper van trekvogels zat er naast en Bemmel schoot de bal net naast. Daarmee was de eerste helft voorbij. De spelers gaan rusten met een 0-0 stand.

Na rust begint trekvogels weer met 11 man en proberen ze de 3 punten mee naar Nijmegen te nemen. Bemmel wisselt in de rust Thijs voor Dinand.

Het lijkt erop dat Bemmel een goede bespreking heeft gehad met de rust. Ze beginnen wat feller en krijgen na 5 min een hele grote kans omdat Cas goed doorzet op de verdediging en keeper. De bal valt plots voor Ids die de bal in een lege goal kan schieten maar schiet net naast. De beste kansen zijn nu voor Bemmel en trekvogels zakt iets meer terug. Er komt nu meer strijd in de wedstrijd maar nog blijft het van de kant van Bemmel slordig met passes.

Ids word nog gewisseld voor Richard. En even later word Romano nog gewisseld voor Kas.

Bemmel probeert nog wat druk te zetten om misschien toch nog te scoren. Maar je kan merken dat trekvogels de nul wel prima vind en zet niet meer echt aan. Bemmel wisselt in de laatste 10 min nog Tijn voor Dinand. Er komt nog een klein kansje voor Bemmel en daarmee is de wedstrijd ten einde .

EINDSTAND 0-0

Dank aan Gert-jan voor het schrijven van het verslag