COMPETITIEWEDSTRIJD :

SC BEMMEL JO15-2            s.v. JULIANA ’31 JO15-2

1                                        1

Bemmel: Zaterdag, 26 September 2020.

Zoals het er nu voor staat gaat dit onze 1e competitiewedstrijd worden en wel tegen Juliana ’31 uit Malden, die vorige week maar net de wedstrijd verloor. Qua temperatuur, voor een potje voetbal, uitstekend. Scheidsrechter vandaag is Jasper Bergamin. Eens kijken of we de punten hier in Bemmel kunnen houden. We spelen op het hoofdveld, geeft toch weer een andere ambiance voor de Boys. Richard en Cas beginnen als reserve en Jesse heeft nog steeds geen test uitslag.

“Wedstrijd geheel in evenwicht”

Er is inmiddels een minuut of zeven gespeeld en de teams hebben er allebei zin in. Er zijn nog geen echte 100% kansen geweest, maar de spirit zit er wel in. In de 13e minuut een goed schot van Senna en een dito redding van de keeper. Het echte 1e schot van Juliana’31 op doel is in de 21e minuut, dat geeft al aan dat in de 1e helft team SCB de betere ploeg is. En een aantal minuten later krijgt sc Bemmel een ingooi dicht bij het doel van de tegenstander. Door wat klutsballen komt de bal via Levi bij Senna terecht en hij puntert de bal in de verre hoek, 1-0 en we hebben 24 minuten gespeeld. Een welverdiende opsteker. Sportclub Bemmel gaat in de 27e minuut wisselen, Richard komt voor Levi in het veld. Bijna een perfect uitgevoerde counter, maar op het beslissende moment spring de bal iets te ver van Ids zijn voet, jammer. De rust nadert zo langzamerhand en het zou toch mooi zijn om met een voorsprong de rust in te gaan. Echt in de allerlaatste minuut voor rust krijgt Juliana nog een hele mooie kans, maar het schot wordt uitstekend verwerkt door de goed keepende Maik.                                                                  Ruststand: 1-0

Na rust 2 wissels, Ties is vanuit de O15-1 ons komen versterken en vervangt Ids, tevens komt Cas er voor Senna in. Ties laat zich gelijk gelden, want zijn schot uit de draai, in de 39e minuut gaat maar net over. Weer een goed opgezette aanval gaat via Cas en een uitstekende redding van de keeper over de achterlijn, hoekschop. Toch gaat Juliana steeds beter draaien en de wedstrijd keert zich om. Thijs wordt in de 49e minuut vervangen door Levi. Een schot van Romano op aangeven van Richard, net naast. Een vrije trap op randje zestien meter, genomen door Richard, wordt netjes door de keeper gehouden. Nog een aanval van SCB en weer via Richard op Romano en wederom wordt zijn schot gekeerd door de uitstekende keeper van Juliana. Maar dan een snelle uitbraak in de 57e minuut van Team Juliana, over de rechterkant van SC Bemmel, leidt tot het schot wat de 1-1 betekent. Het zat er een beetje aan te komen, omdat SCB de score niet uitbouwde en doordat Juliana steeds sterker werd. Inmiddels hebben we 63 minuten gespeeld en Niek wordt nog gewisseld door Senna. We gaan alles of niets spelen. Een doelpunt hangt in de lucht, maar of die valt? Er wordt niet meer door beide teams gescoord, de wedstrijd zit erop, de scheids fluit af. De 1e helft was voor SC Bemmel, de 2e helft meer voor Juliana’31 en beide teams hebben er echt alles aan gedaan. Leuke wedstrijd en een goede stand.

Er is als team hard gewerkt en jullie hebben een positieve indruk achtergelaten, mooie wedstrijd mannen!!!!