BEKERWEDSTRIJD :

SC BEMMEL JO15-2                     v.v. TREKVOGELS JO15-1

1                                                 3

Bemmel: Zaterdag, 12 September 2020.

Onze laatste bekerwedstrijd, de wedstrijd is vervroegd naar 10.30 uur, en een zeer geduchte tegenstander Trekvogels uit Nijmegen. Dit team zien we ook weer als tegenstander in de competitie. Jesse en Ids zijn geblesseerd en Senna begint als wissel. Er is afgelopen week goed getraind en weer wat meer conditie opgebouwd. We spelen op het hoofdveld. Scheidsrechter is Jos van Dam. Alles is gecontroleerd, dus….. beginnen maar!

“Team JO15-2 laat kaas van het brood eten…”

De eerste 5 minuten zijn voor SC Bemmel en in de 6e minuut een schot van Cas dat maar net over gaat. Team SCB heeft het initiatief genomen in deze 1e helft en een vrije trap van Dinand in de 22e minuut gaat rakelings over de kruising, een prachtig schot. Een paar minuten later een lob van Thijs en deze wordt nog net door de keeper gepakt. Trekvogels krijgt sporadisch wel wat kansjes, maar niet echt gevaarlijk. SCB wisselt in de 28e minuut, Thijs gaat eruit en Senna komt erin. De wissel is nog niet geweest of Trekvogels krijgt een counter over links en het schot wordt uitstekend gepareerd door Maik. Net voor rust gaat een schot van Trekvogels via de lat over en de wedstrijd begint wat opener te worden. De eerste 35 minuten zitten er al weer op en we gaan rusten.                       Ruststand: 0-0

De 2e helft begint weer en het team van Bemmel heeft niet gewisseld tijdens de rust. SC Bemmel zet weer druk, maar het is Trekvogels, die in de 38e minuut op voorsprong komt uit het niets, 0-1. In de 44e minuut is het SC Bemmel , die een hoekschop krijgt, maar levert niets op. De daarop volgende aanval van Trekvogels scoren zij de 0-2 uit een schot, die losgelaten wordt door Maik, en de linksbuiten er snel bij is en simpel kan intikken. De boys zijn van de leg af, wat in de 1e helft zeer goed ging, valt in elkaar als plump pudding . Koppies naar beneden en geen geloof in zichzelf, maar we moeten door. Het zal moeilijk worden dit eerste halfjaar, maar we gaan de moed niet opgeven mannen. Na regen komt zonneschijn. Inmiddels heeft Trekvogels de wedstrijd naar zich toegetrokken en zijn de rollen omgedraaid. Romano wordt in de 51e minuut vervangen door Thijs. In de 60e minuut wordt het zelfs 0-3, vanuit een ingooi!!!! We krijgen toch nog de kans om de hatelijke nul van het scorebord te halen, want uit een prima pass van Senna, komt Niek alleen voor de keeper en scoort beheerst de 1-3. De laatste minuten gebeurt er niets meer en de scheids fluit voor het einde. Niets meer aan te doen, snel vergeten en de mindset richten op de competitie.